Foto: Frank van Beek
Foto: Frank van Beek

De AOT wordt elke jaar georganiseerd door de Stam van de OPV-Schoonoord groep uit Oosterbeek. In de loop van de jaren hebben we verschillende werkgroepen opgezet om de taken in onder te brengen.Hieronder geven we een overzicht welke werkgroepen er allemaal zijn, en wat ze allemaal inhouden.

Algemeen (AL)
De mensen in deze werkgroep houden zich bezig met het maken van het logo, het deelnemersboekje, het postenboekje, de eerste prijs en met nog veel meer creatieve dingen.

Route (RO)

Deze werkgroep houdt zich bezig met de kaart. De kaart die jullie dit jaar weer zullen krijgen bevat vele uren knutselwerk en dat vinden de werkgroepleden helemaal niet erg.

Public Relations (PR)
Hier wordt gezorgt voor naamsbekendheid van de AOT. Op verschillende scoutingevenementen probeert deze werkgroep deelnemers te trekken, en misschien wordt er dit jaar wel iets met landelijke televisie gedaan.

Team Internet en Inschrijvingen (TII)
Zij houden zich bezig met het updaten van de site en het vlekkeloos laten verlopen van de inschrijvingen. Dit jaar zijn we zelfs actief op Twitter. Genoeg werk dus!

Staffzaken en Transport (STTR) 
Deze werkgroep houdt zich bezig met het regelen van de staff en de staffherkenning. Ze maken het draaiboek, regelen de auto’s en nog veel meer natuurlijk!

Materiaal (MT)
Zij zorgen dit jaar voor het materiaal. Zij houden zich bezig met de reparatie en met het onderhoudt van het materiaal. Welke grote klus halen ze zich dit jaar weer op de hals?

Fourage (FO)
Wie zorgt er elk jaar voor de heerlijke macaronimaaltijd op de AOT? Fourage natuurlijk! Misschien dat er dit jaar nog wel een bijzondere verrassing te verwachten is. . . .

Administratie (AD)
De administratie bevat alle dingen die met de AOT te maken hebben. Administratie houdt zich ook bezig met het maken van de diverse lijsten die gebruikt worden tijdens de AOT.